Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Shopping online


På ILVA.se kan du handla dygnet runt och få dina varor levererade ända fram till dörren oavsett var du bor i Sverige. På den här sidan kan du läsa om fördelarna och villkoren som gör det lätt, säkert och tryggt att handla online hos oss.

Säker betalning på nätet
All betalning skyddas av DIBS Payment Service. Det betyder att kommunikationen är krypterad, så att varken ILVA eller andra kan snappa upp dina kort- och kontouppgifter. Läs mer här.

Vi levererar i hela Sverige
Möbler levereras med ILVAs egna lastbilar till priser från endast 499:-. I resten av Sverige levererar vi varorna med extern transportör. Varor, som levereras med post, skickas inom 7 arbetsdagar från ILVAs centrallager. Läs mer här.

14 dagars returrätt på alla varor
Du har 14 dagars returrätt på alla varor köpta i ILVAs webbshop fr.o.m. dagen då du mottar varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan är felfri och fungerar. Läs mer här.

Presentservice
För bara 12:50 slår vi in alla heminredningsartiklar som present, oavsett hur många varor du köper. Om varan ska skickas direkt till mottagaren måste du komma ihåg att fylla i dennes leveransadress i adressfälten. Klicka här

Säg vad du tycker
Om du har förslag på hur ILVA.se kan bli bättre hör vi gärna av dig. Vi läser alla förslag och kommentarer som kommer in. Dina uppgifter hanteras anonymt och kommer inte att användas i andra undersökningar. Ge dina åsikter till känna här.