Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Information om köp


Priser och produkter på denna webbplats
Vi reserverar oss för moms- och valutajusteringar, tryckfel och slutsålda varor. Erbjudanden gäller endast så länge lagret räcker. Dessutom reserverar vi oss för eventuella skriv- och uppdateringsfel. Det är inte alla varor på webbplatsen som finns med i möbelvaruhusens utställningar.

Telefonbeställning
Varor ur katalogen kan beställas genom ett telefonsamtal till ILVAs möbelvaruhus. Här kan du samtidigt fråga om hur vi kan leverera dina varor.

Prisgaranti
ILVA har fasta och låga priser på hela sortimentet. Har du köpt en vara hos ILVA och sedan hittar samma vara hos någon annan butik till ett lägre pris betalar vi direkt mellanskillnaden.

Kundservice
ILVA säljer mycket möbler, och även om vi har en omfattande kvalitetskontroll är det inte helt omöjligt att vissa mindre problem kan uppstå trots allt. Om du är missnöjd kan du kontakta Kundservice på telefon 040-600 30 00 så får du hjälp direkt, och du kan också skicka e-mail till kundservice@ilva.se. Kom alltid ihåg att tala om ordernumret.

Monteringsprodukter
När du köper monteringsprodukter från ILVA medföljer alltid en monteringsanvisning som gör att du enkelt kan sätta ihop dina nya möbler.

Betalning
Hos ILVA kan du välja att betala kontant och med de vanligaste betalkorten som Eurocard, Mastercard och Visa.

Hjälp med transport
Om du inte själv vill transportera möblerna kan ILVA Transport hjälpa dig. Vi kör på bestämda dagar över hela Sverige enligt fast taxa. Ring 040-600 30 00 för mer information.

Innan du bokar transport
Kontrollera att produkterna kommer igenom dörröppningar, trappuppgångar m.m.
Betalning av leveransen kan ske i varuhuset eller genom banköverföring (minst 5 dagar i förväg).
OBS! ILVA Transport inte kör ut lampor, hissgardiner, accessoarer, textilier eller galleri-produkter.

Expressleverans – Malmö/Lund
Leverans kan ske omedelbart med expresstransport inom Malmö och Lund med omnejd. Betalning görs i butiken i samband med bokning. Kostnaden baseras på leveransadressens postnummer. Endast en person finns i bilen men bärhjälp kan medfölja mot extra tillägg.