Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Personal till Kundservice med omgående tillträde

 

Till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö söker vi nu en medarbetare som har stor förståelse för en god kundservice. ILVAs kundservice spänner över många olika affärsområden, såsom finansrådgivning, växel, reception, information, reklamationshantering och kassabetjäning. Vi söker dig som är intresserad av att ingå i ett ambitiöst och målmedvetet team. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi både manliga och kvinnliga sökande.

 

Arbetsbeskrivning:
I tjänsten ingår traditionella uppgifter där du sköter kundexpediering däribland tar du emot returer, bedömer och hanterar reklamationer samt kassahantering. I arbetsuppgifterna ingår också beställning av reservdelar och leveransplanering samt kontakter med interna/externa leverantörer. Rollen ställer höga krav på servicekänsla, noggrannhet och att du drivs av ett högt tempo samt är van att ta egna beslut. Här kommer också ingå att du är servicechefens högra hand och ansvarar för den dagliga driften inom kundservice samt att det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt kandidat. I tjänsten ingår schemalagda arbetstider på dagar, kvällar och helger under varuhusets öppettider.  


Du:

·         Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus
·         Är initiativrik, serviceorienterad och ej konflikträdd
·         Är driven, ansvarsmedveten och kan ta snabba beslut
·         Har erfarenhet från kundservice och helst butikserfarenhet
·         Har kvalitets- och ordningssinne samt förmåga att prioritera
·         Är representativ med ett stort leende
·         Har avslutad gymnasieutbildning
·         Gärna har ledaregenskaper och ledarerfarenhet
·         Har datorvana.

 

Du är dessutom serviceinriktad och tillmötesgående samt arbetar utifrån en helhetsförståelse för kunden. Din funktion är viktig då du kommer att vara ansiktet utåt och förutsätter att begreppet ”nöjd kund” efterlevs.


Vi på ILVA lägger stor vikt vid att våra kunder känner att de får service och rådgivning före, under och efter sitt val av heminredning. Det kan naturligtvis endast uppnås med rätt medarbetare och rätt ledning, träning, utveckling och ett exemplariskt internt samarbete avdelningarna emellan – ett förhållande som vi löpande arbetar på att optimera inom ILVA.

 
Vi erbjuder dig:
·         En arbetsplats med engagerade kollegor
·         38,25 timmars arbetsvecka
·         Ledighet varannan helg
·         Månadslön
·         En öppen arbetsplats i snygg miljö
·         En vardag med mycket kundkontakter.
 

Har du frågor är du välkommen att kontakta servicechef Anna Lindberg på telefon 040-600 30 00.

 

Låter det här som något som matchar dig och din person? Önskar du bli en del av ILVAs målmedvetna och ambitiösa team? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till: personal@ilva.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 28 maj 2015.


ILVA SWE AB
Nornegatan 1
215 86  MALMÖ
 
ILVA är en del av IDdesign A/S som äger och driver sex ILVA varuhus i Danmark, ett i Malmö och ett antal varuhus på franschisbasis. ILVA är baserat på ett modernare koncept och kännetecknas av en stark design till konkurrenskraftiga priser och förhållandsvis stora varuhus.

 

 

Uppsatt 2015-05-20