Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Personal till Kundservice på deltid

 

Till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö söker vi nu en ny medarbetare till kundservice på deltid. ILVAs kundservice spänner över många olika affärsområden, såsom finansrådgivning, växel, reception, information, reklamationshantering och kassabetjäning. Vi söker dig som är intresserad av att ingå i ett ambitiöst och målmedvetet team. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande.
 

I tjänsten ingår traditionella uppgifter i vår varuutlämning där du sköter kundexpediering däribland tar du emot returer, bedömer och hanterar reklamationer samt kassahantering. I arbetsuppgifterna ingår också beställning av reservdelar, leveransplanering, hantering av webbförsäljning samt kontakter med interna/externa leverantörer. Rollen ställer höga krav på servicekänsla, noggrannhet och att du drivs av högt tempo.
 

Du:
·          Önskar arbeta på deltid
·          Sätter alltid kunden i centrum
·          Finner den bästa lösningen för kund
·          Har erfarenhet från försäljning och reklamation, inte nödvändigtvis från möbelbranschen
·          Har kvalitets- och ordningssinne
·          Är representativ med ett stort leende
·          Har avslutad gymnasieutbildning
·          Har datorvana.


Du är dessutom serviceinriktad och tillmötesgående samt arbetar utifrån en helhetsförståelse för kunden. Din funktion är viktig då du kommer att vara ansiktet utåt och förutsätter att begreppet ”nöjd kund” efterlevs.


Vi på ILVA lägger stor vikt vid att våra kunder känner att de får service och rådgivning före, under och efter sitt val av heminredning. Det kan naturligtvis endast uppnås med rätt medarbetare och rätt ledning, träning, utveckling och ett exemplariskt internt samarbete avdelningarna emellan – ett förhållande som vi löpande arbetar på att optimera inom ILVA.


Vi erbjuder dig:

·          En arbetsplats med engagerade kollegor
·          Deltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
·          15-20 timmars arbetsvecka
·          Ledighet varannan helg
·          Timlön
·          En öppen arbetsplats i snygg miljö
·          En vardag med mycket kundkontakter.


Har du frågor är du välkommen att kontakta servicechef Anna Lindberg eller Sara Eriksson på telefon 040-600 30 00.


Låter det här som något som matchar dig och din person? Önskar du bli en del av ILVAs målmedvetna och ambitiösa team? Skicka då din ansökan med personligt brev och CV till: personal@ilva.se så snart som möjligt, dock senast den 15 februari 2016. 

ILVA SWE AB
Nornegatan 1
215 86  MALMÖ

 
ILVA är en del av IDdesign A/S som äger och driver sju ILVA varuhus i Danmark, ett i Malmö och ett antal varuhus på franschisbasis. ILVA är baserat på ett modernare koncept och kännetecknas av en stark design till konkurrenskraftiga priser och förhållandsvis stora varuhus.

 
 

Uppsatt 2016-02-10