Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Möbelsäljare - semestervikariat

 

Är du intresserad av att arbeta ca 20 timmar/vecka under sommaren och har dessutom erfarenhet av försäljning av möbler? Då är det dig vi söker till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö då vi har behov av en driven och resultatorinterad möbelsäljare till avdelningen Sovrum/Ungdom. Det är tillträde omgående och ett semestervikariat t o m slutet av augusti. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi både manliga och kvinnliga sökande.

Du arbetar med försäljning av madrasser, sängmöbler, garderober och med barn & ungdomsmöbler samt med bäddsoffor. Produkterna kräver att du är förtroendegivande och påläst samt har god produktkännedom då det är din uppgift att vägleda kunden till ”rätt” produkt. Det är viktigt att du vågar ta kommandot i affären och har förmåga att leda kunden till avslut.

 

 

Du:
·          Önskar arbeta på deltid
·          Brinner för att sälja
·          Har butikserfarenhet
·          Är utåtriktad och kontaktsökande
·          Har tidigare erfarenhet av personlig försäljning (möbler)
·          Har datorvana och kan hantera affärssystem.

 

ILVA lägger stor vikt vid att våra kunder känner att de får service och rådgivning i sitt val av heminredning. Detta kan naturligtvis endast uppnås med rätt medarbetare och med rätt ledning, träning, utveckling och ett exemplariskt internt samarbete avdelningarna emellan – ett förhållande som vi löpande arbetar på att optimera inom ILVA.

 

 

Vi erbjuder dig:
·          En arbetsplats med engagerade kollegor
·          Deltid, semestervikariat
·          20 timmars arbetsvecka
·          Ledighet var 3:e helg
·          Timlön samt en bra provision baserad på dina personliga säljresultat
·          En öppen arbetsplats i snygg miljö
·          En vardag med mycket kundkontakter
·          Möjlighet att bidra till inredningen av våra många kunders hem.

 


Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann Beer på telefon 040-600 30 00.
 

Låter det här som något som matchar dig och din person? Önskar du bli en del av ILVAs målmedvetna och ambitiösa team? Skicka då omgående din ansökan med personligt brev och CV till: personal@ilva.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast den 2/6 2015.


ILVA SWE AB

Nornegatan 1
215 86  MALMÖ
 


ILVA är en del av IDdesign A/S som äger och driver sex ILVA varuhus i Danmark, ett i Malmö och ett antal varuhus på franschisbasis. ILVA är baserat på ett modernare koncept och kännetecknas av en stark design till konkurrenskraftiga priser och förhållandsvis stora varuhus.

 
 

Uppsatt 2015-05-28