Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Sommarjobbare


Till vårt inspirerande möbelvaruhus i Malmö söker vi nu under perioden juni – augusti ett flertal sommarjobbare till olika avdelningar på deltid. Då vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökande.

 

Möbelsäljare (Vardagsrum/Matrum och Sovrum/Ungdom)

Försäljning av möbler på respektive avdelning. Rollen kräver erfarenhet av försäljning, gärna möbler och en god produktkännedom. Det är viktigt att du är resultatorienterad, ansvarsmedveten och brinner för att sälja samt vågar ta kommandot i affären och har förmåga att leda kunden till avslut.
 

Lager-/Intern Servicemedarbetare:

Traditionella uppgifter såsom lagerarbete, orderplockning och truckkörning. Rollen ställer höga krav på servicekänsla och noggrannhet samt att du måste inneha truckkort och erfarenhet.
 

Du:
- Har butikserfarenhet
- Sätter alltid kunden i centrum
- Finner den bästa lösningen för kund
- Har kvalitets- och ordningssinne
- Är representativ med ett stort leende
- Har avslutad gymnasieutbildning
- Har datorvana.
 

Vi erbjuder dig:
- En arbetsplats med engagerade kollegor
- Deltid, sommarjobb
- Individuellt mellan 15 - 30 timmars arbetsvecka
- Timlön
- En öppen arbetsplats i snygg miljö
- En vardag med mycket kundkontakter
 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ann Beer på telefon 040-600 30 03.
 

Låter det här som något som matchar dig och din profil? Önskar du bli en del av ILVAs sommarjobbare? Skicka då din ansökan omgående med personligt brev och CV till: personal@ilva.se senast den 31 mars 2015. Märk ansökan med vilken tjänst du söker.


ILVA SWE AB
Nornegatan 1
215 86  MALMÖ
 

ILVA är en del av IDdesign A/S som äger och driver sex ILVA varuhus i Danmark, ett i Malmö och ett antal varuhus på franschisbasis. ILVA är baserat på ett modernare koncept och kännetecknas av en stark design till konkurrenskraftiga priser och förhållandsvis stora varuhus.

 

Uppsatt 2015-03-26