Varukorg
0 varor
SEK 0:-

Prissättningspolicy


På ILVA har vi som mål att sätta konkurrenkraftiga priser varje dag.
Vi  strävar efter att vara trovärdiga och har därför ingen traditionell prisgaranti, då vi har en hel del varor som endast kan köpas på ILVA. 

I gengäld garanterar vi att våra priser är konkurrenskraftiga i förhållande till kvalité. Skulle du mot förmodan - inom 14 dagar efter köp hos ILVA - finna en identisk produkt i en annan fysisk butik, så återbetalar vi en eventuell prisskillnad (gäller ej kampanj-, kö- eller öppningserbjudande, beställningsvaror eller medlemserbjudande. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel hos konkurrenterna.) Du ska endast ta med kassakvitto/faktura från oss, samt en annons eller liknande som dokumentation från en annan svensk möbelbutik.

På varor som endast säljs på ILVA, återbetalar vi en eventuell prisskillnad om en liknande vara kan köpas i en annan fysisk butik till ett lägre pris i 14 dagar efter köp på ILVA. (Definitionen av ”en liknande vara” sker med utgångspunkten i kundens värdering av köpet, samt en professionell värdering av produkten/kvalitén av en medarbetare från ILVA.)

Vänligen kontakta Kundservice.